بازدید ریاست دانشگاه علوم پزشکی به همراه نماینده مجلس شورای اسلامی ازبیمارستان حضرت رسول(صلی الله علیه وآله وسلم)
موضوعاتی از قبیل دستگاه اکسیژن ساز، کمبود نیروی انسانی، مطالبات کارکنان، دستگاه سی تی اسکن و کمبود پزشکان متخصص و افزایش تختهای آی سی یو مورد بررسی قرار گرفت که ریاست دانشگاه در خصوص حل این مسائل قول مساعد داد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان حضرت رسول(صلی الله علیه وآله وسلم)رییس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند درمعیت نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی عصرچهارشنبه  با حضور در بیمارستان از بخشهای بستری بیماران کرونایی بازدیدنموده و روند درمان  بیماران بستری و کمبودهای موجود را مورد بررسی قرار دادند.

آقای دکتردهقانی  باتشکیل جلسه ای در سالن اجتماعات حوزه ی ریاست برای مشکلات موجود تصمیماتی رااتخاذ نمود که به آن اشاره ای خواهیم داشت.

همچنین دکتردهقانی فیروزآبادی در حاشیه ی این دیدار در مورد تغییر وضعیت نیروهای شرکتی  اظهار امیدواری نمودکه با توجه به شرایط موجود در بخش درمان این موضوع نیز به سرانجام برسد.

روابط عمومی بیمارستان

منبع:
بیمارستان حضرت رسول
تعداد بازدید:
تاریخ:
1399/08/22
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت