بازدید آقای دکتر قاضی زاده هاشمی نایب رئیس مجلس از بیمارستان حضرت رسول (صلی اله علیه و آله)
دکترقاضی زاده هاشمی قول دادمشکلات وخواسته های این حوزه راپیگیری نماید.
  آقای دکتر قاضی زاده هاشمی نایب رئیس مجلس به همراه جناب آقای دکتر دهقانی ریاست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و حجت السلام   نصیرایی نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی با حضور در بیمارستان حضرت رسول (صلی اله علیه و آله وسلم) از بخش های مختلف بیمارستان بازدید و از نزدیک نحوه ی پذیرش و درمان بیماران کرونایی را مورد بررسی قرار دادند .
همچنین ضمن عرض خداقوت  از کادر درمان برای مجاهدت در خط مقدم مبارزه با این بیماری منحوس تشکر و قدردانی نمودند.

. در پایان این بازدید جلسه ای با حضور این عزیزان و آقای دکتر نگهبان ریاست شبکه ، آقای دکتر ابراهیمی ریاست مجتمع بیمارستانی، آقای حلاج مقدم فرماندار و آقای اکبری ریاست شورای شهر برگزار و مشکلات موجود از قبیل دستگاه اکسیژن ساز، رختشویخانه، کمبود متخصص و ... به عرض ایشان رسید که امیدواریم با حضور این بزرگواران هرچه زودتر این مشکلات مرتفع شده تا بتوانیم خدمات مناسب تر و بیشتری را به بیماران کرونایی ارائه دهیم.

منبع:
بیمارستان حضرت رسول
تعداد بازدید:
تاریخ:
1399/08/29
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت