نام واحد
اتاق عمل جنرال
 رئیس بخش
دکتر مریم دقیقی   
سرپرستار
معصومه ارزنتی
تعداد پرسنل
7 کارشناس بیهوشی - 9 کارشناس اتاق عمل
تعداد اتاق
4 اتاق عمل - اتاق آمادگی - واحد ریکاوری - اتاق کنفرانس
واحد CSR
دو عدد اتوکلاو -دستگاه ست شو
تجهیزات بخش
میکروسکوپ چشم - میکروسکوپ ENT - فیکو - اندو ویژن اورولوژی -سینوسکوپی

 
  • 1397/06/19 - 15:09
  • - تعداد بازدید: 373
  • - تعداد بازدیدکننده: 310
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
بيمارستان حضرت رسول

تشكيل جلسه مجمع سلامت درفردوس

تشكيل جلسه مجمع سلامت درفردوس

بيمارستان حضرت رسول

 رئيس مجمع سلامت خراسان‌ جنوبي گفت: براي ارتقاي سلامت بايد همه نهادها و دستگاه هاي اجرايي كمك كنند.

 سيد محمود حسيني ظهر چهارشنبه در مجمع سلامت شهرستان فردوس اظهار داشت: يكي از اقدامات خوب دولت تدبير و اميد افزايش شاخص اميد به زندگي است كه در ابتداي انقلاب 50 سال بود و در انتهاي سال 96 اين شاخص به 76 سال افزايش يافته است.

 وي با اشاره به اينكه 76 درصد بيماري هاي مربوط به بيماريهاي غير واگير نظير سرطان، بيماري‌هاي روحي رواني وتصادفات است، افزود: با يك روش ساده نمي‌شود با مخاطرات مواجه شويم بلكه بايد روش هاي علمي و پيشرفته داشته باشيم و همه بايد در حوزه سلامت مداخله و در كنار وزارت بهداشت و درمان به مقوله سلامت كمك كنند.

 رئيس مجمع سلامت خراسان‌ جنوبي تصريح كرد: تنها 25 درصد سلامت جامعه را وزارت بهداشت و درمان تامين مي‌كند و بقيه آن مربوط به ساير دستگاه‌ها و نهادهاي اجرايي است به عنوان مثال سال گذشته 333 هزار مصدوم جاده‌اي داشتيم كه در اين امر وزارت بهداشت و درمان تنها تامين كننده بيمارستان اورژانس درمان مصدومان است و عوامل ديگري نظير جاده، نوع وسيله نقليه و علائم هشدار دهنده نيز اين گونه حوادث تأثيرگذار است كه متولي آن وزارت بهداشت و درمان نيست.

 حسيني يادآور شد: اگر مي‌خواهيم سلامت را ارتقا دهيم بايد همه سازمان‌ها و نهادهاي اجرايي كمك كنند و اين بارسنگين تنها بر دوش وزارت بهداشت و درمان نباشد.

 معاون بهداشتي ورييس مركزبهداشت فردوس نيز هدف از تشكيل مجمع سلامت را نهادينه كردن موضوع سلامت در همه دستگاه‌هاي اجرايي، سازمان‌ها و سازمان‌هاي مردم‌ نهاد اجتماعي كردن سلامت عنوان كرد و گفت: بايد ديدگاه ما نسبت به سلامت، ديدگاه اجتماع محور باشد.

 محمدرضا حسيني زاده افزود: امروز اجتماع، اقتصاد و معنويت به حوزه سلامت اضافه شده و به عنوان مولفه هاي سلامت مي‌توانند بر هم تاثير بگذارند و ديدگاه جديد به سلامت، اجتماعي شدن سلامت و نهادينه كردن آن در همه مديران و برنامه‌ريزان است وبايد مردم كمك كنندتاتوانمندشده وبراي ارتقاي سلامت تلاش و در اين رابطه سرمايه گذاري كنند.

 وي تصريح كرد: جامعيت ارائه خدمت با هدف افزايش دسترسي به خدمات و عدالت در سلامت، موضوع اصلي و در دستور كار دولت است وبااشاره به دستاوردهاي نظام طرح تحول سلامت با هدف كاهش هزينه از جيب مردم درقالب ارائه بسته­هاي خدمتي مناسب با گروه هدف ازديگراقدامات اين طرح برشمرد.

 مديراجرايي مجمع خيرين سلامت فردوس با اشاره به اينكه عرصه بهداشت و درمان در هر شهرستاني از جايگاه خاصي برخوردار است يادآور شد: مهم ترين نياز هر شهرستان حوزه بهداشت ودرمان آن است و بيشترين مراجعات نيز به اين بخش صورت مي گيرد.

 مجيد نقره داني گفت: دانشگاه علوم پزشكي بيرجند در حوزه بهداشت و درمان سنگ تمام گذاشته و احداث ساختمان اورژانس و همچنين اجراي ديگر پروژه‌هاي درماني در اين شهرستان بي نظير و قابل تقدير است.

 وي افزود: امروز مهم ترين، حساس ترين و مشكل زا ترين دغدغه مردم درمان و تامين دارو است و از اين پس با تشكيل خيريه بيمارستاني شهيد چمران، نگاهي حمايتي و درماني به مردم و بيماران نيازمند شكل مي گيرد.

 معاون سياسي و اجتماعي فرماندار فردوس نيز با اشاره به اينكه حتي منتقدان دولت تدبير و اميد هم تحولات حوزه بهداشت و درمان را پذيرفته و قبول دارند، گفت: اين تحولات با همت وزير پركار و كم حاشيه بهداشت و درمان صورت گرفته و بسيار ارزشمند است.

  • گروه خبری : بيمارستان حضرت رسول
  • کد خبر : 29631
کپی لینک کوتاه خبر:

اشتراک گذاری در شبکه‌های اجتماعی

کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

کپی لینک کوتاه :